Kooperatív munkakörnyezet létrehozása Eclipse plug-in alkalmazások integrálásával

Cím: Kooperatív munkakörnyezet létrehozása Eclipse plug-in alkalmazások integrálásával

2 fő informatikus részére kutatás diplomatervezéssel együtt

Célfeladat: jUCMNav magyarítása támogatásfejlesztéssel és SVN alapú munkaszervezés monitorozással

Csoportmunka szerkezet: önálló munkák csillagpontban a témavezetővel, tagok között kooperáció laza hálóban a munkaeredmények és folyamatszakaszok szervezéséhez.

Induló megbeszélés: augusztus 30. de. 11.40 I/202 iroda, Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Rövid összefoglaló:

A téma része a MaaS (Method as a Service) kutatásnak, célja a rendszerfejlesztés korai szakaszainak, valamint a bevezetés és változáskezelés szakaszainak támogatása. A feladat opensource technológiákra, szabványokra és korábbi eredményeinkre épül. Hazai és nemzetközi kitekintésben is hiánypótló. A munka szorosan támaszkodik a témavezető munkájára az ottawai CERG munkacsorporttal.

Az esettanulmányban kialakításra és bemutatásra  kerül a kooperatív munkakörnyezet kialakítása, szervezése és validálása oktatóanyaggal együtt üzleti, elemzők részére.

Elsajátítandó ismeretek: vizuális nyelvek a modell alapú fejlesztéshez, tanszéki kutatási eredmények tanulmányozása, integrált fejlesztés és kísérleti fejlesztés adaptálása irányított módon.

Kulcsszavak: URN, GRL, UCM, MSC, jUCMNav, SVN, MaaS, IT Manager, Business Analyst, BPM, Corectness by Construction, Cloud Computing,

Irodalom: Wikipedia, jUCMNav projekt sourceforgenet

Témavezető:

Medve Anna

Villamosmérnöki és Infromációs Rendszerek Tanszék

I/202 iroda, I.ép. 2. emeleten jobbra, Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Keresés a honlapon