Webfejlesztés orvos - beteg kapcsolatok nyilvántartásához (MI, MIM, GI, PI))

Cím: Webfejlesztés orvos - beteg kapcsolatok nyilvántartásához (MSC, BSC lehetséges)

A téma MSC vagy BSC szinteken egyaránt választható, különbség a tervezési szakaszban, a szoftverfolyamatban, valamint a technológia felhasználás módozatában van.

Leírás: tartalomkezelő rendszerben megvalósított webalkalmazás, amely számítógépes támogatást és részben számítógépes vezérlést nyújt az orvos-beteg közötti kapcsolatok kezeléséhez. Alap funkciók műveletek : a távoli bejelentkeztetés, on/off-line tanács kérés/adás távoli és személyes, a konzultációk nyilvántartása.

Projektlaborhoz: az orvos és a beteg kétféle felhasználói felületének, valamint a kommunikáció és adatkezelés elemeinek létrehozása, csekély lekérdezésekkel. Ehhez a munkafázisok a koncepciós terv, technológiaválasztás, szoftverfolyamat szervezés, majd tartalomkezelőben a fejlesztés.

Jövőbeni dolgozatíráshoz: a projektlabor folytatása dolgozatírásokhoz személyenként történik. A témát személyre szabva bővítjük többféle informatikai részlettel az orvos-beteg információelérést okosítva, valamint egyéb nézetekkel a dolgozatíró szakjának megfelelően, programozó-, mérnök- vagy gazdasági informatikusok számára.

Csoport összetétel: 3 fő (vagy 2 fő)

Jelentkezés megbeszélésre: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

http://virt.uni-pannon.hu/index.php/medve-anna-hu/2216-medve-anna-forstudents-hu

 

 

Keresés a honlapon