Pannon Egyetem, Műszaki Informatikai Kar
Villamosmérnöki és Információs Rendszerek Tanszék

Aki ebben a félévben a Villamosmérnöki és Információs Rendszerek Tanszéken szakdolgozati tárgyat (Szakdolgozat (VEMIGT33X0D, VEMIVI31X15) Diplomamunka (VEMISAMX0M, VEMIINMX1M, VEMKIN322XD), Tervezés II. (VEMIMIB13xT, VEMIPIB23xT)) hallgat, annak be kell számolnia a végzett munkáról (aláírás feltétele!). Annak is be kell számolnia, aki már teljesítette a tárgyat, de még nem adta le a dolgozatát.

A Szakdolgozati beszámoló ideje: november 22-26. A beszámolókat naponta egy-két párhuzamos szekcióban tartjuk változó időpontokban. A szóbeli beszámoló egy 10 perces prezentációból (projektor, laptop biztosítva lesz) és az azt követő 5 perces vitából áll. Mindenki a (sikeres) beszámoló után kapja meg a szakvezető és a témavezető által aláírt témakiírást, amit majd bele kell köttetni a dolgozatba.

Mindenkit megkérünk, hogy előzetesen egyeztessen konzulensével, és olyan időpontra jelentkezzen majd a Moodle-ban, amikor a konzulense is ráér, hogy ott tudjon lenni a beszámolón. A jelentkezés végső határideje november  16. péntek 12 óra lesz. Aki nem jelentkezik, azon hallgatókat mi osztjuk be.

Az egy szekcióba beosztott hallgatóknak végig kell hallgatniuk a többi előadást is, hogy ne zavarják kollégáikat a folyamatos ki-be járkálással.

A beszámoló végleges beosztása itt megtekinthető: