Pannon Egyetem, Műszaki Informatikai Kar
Villamosmérnöki és Információs Rendszerek Tanszék

Aki ebben a félévben a Villamosmérnöki és Információs Rendszerek Tanszéken az alábbi tárgyak bármelyikét hallgatja, annak írásban és szóban is be kell számolnia a végzett munkáról (ez a tárgy aláírás illetve jegyszerzés feltétele!)

Mérnöki tervezés, (VEMIGT33X0T, VEMIINB3X4T), Tervezés I.(VEMIMIB23xT, VEMIPIB13xT), Önálló laborgyakorlat (VEMIINM255L), Diplomalabor (VEMISAMX0L).

A beszámoló ideje: december 9-11 helyszíne pedig az I/214 vagy más terem. A szóbeli beszámoló egy 10 perces prezentációból (projektor, laptop biztosítva lesz) és az azt követő 5 perces vitából áll.

Mindenkit megkérünk, hogy előzetesen egyeztessen konzulensével, és lehetőleg olyan időpontra jelentkezzen majd a Moodle-ban, amikor a konzulense is ráér, hogy ott tudjon lenni a beszámolón. A jelentkezés végső határideje december 4. szerda 8:00, az addig nem jelentkezett hallgatók automatikusan kerülnek beosztásra. A jelentkezetteket igyekszünk a kívánt időpontra beosztani.

Az egy szekcióba beosztott hallgatóknak végig kell hallgatniuk a többi előadást is, hogy ne zavarják kollégáikat a folyamatos ki-be járkálással.

prezentacio_segedlet

A beszámoló beosztása itt a tanszéki honlapon megtalálható:

A jelentkezés mellett az írásbeli beszámolók elektronikus változatát is mindenki töltse fel a Moodle-ban (a fájlnév: név_neptunkód.pdf). Ennek határideje december 6. 08:00.