Pannon Egyetem, Műszaki Informatikai Kar
Villamosmérnöki és Információs Rendszerek Tanszék

Aki ebben a félévben a Villamosmérnöki és Információs Rendszerek Tanszéken szakdolgozati tárgyat (Szakdolgozat (VEMIGT33X0D, VEMIVI31X15) Diplomamunka (VEMISAMX0M, VEMIINMX1M, VEMKIN322XD), Tervezés II. (VEMIMIB13xT, VEMIPIB23xT)) hallgat, annak be kell számolnia a végzett munkáról (aláírás feltétele!). Annak is be kell számolnia, aki már teljesítette a tárgyat, de még nem adta le a dolgozatát.

Az Online Szakdolgozati beszámoló ideje: Április27. - Április 30. A beszámolókat naponta egy-két párhuzamos szekcióban tartjuk változó időpontokban. A szóbeli beszámoló egy 10 perces prezentációból és az azt követő 5 perces vitából áll. Mindenki a (sikeres) beszámoló után kapja meg a szakfelelős által aláírt témakiírást.

A beszámoló a BigBlueButton rendszerrel történik, a belépés linkjét a beosztásnál találják majd meg. Aki még nem használta, aktiválja e-mail címét, lásd lejjeb., 

(A BigBlueButton a Pannon Egyetem által hosztolt, nyílt forrású távoktatási keretrendszer (https://elearning.uni-pannon.hu), melybe kizárólag az egyetem oktatói és hallgatói léphetnek be, amennyiben előzetesen aktiválták az egyetemi e-mail címüket a https://start.uni-pannon.hu/ oldalon. Útmutató a használatához: https://informatika.uni-pannon.hu/utmutatok/e-learning-oktatoi-felulet)

Mindenkit megkérünk, hogy előzetesen egyeztessen konzulensével, és olyan időpontra jelentkezzen majd itt a Moodleban, amikor a konzulense is ráér, hogy ott tudjon lenni a beszámolón. A jelentkezés végső határideje április  21. 12 óra . Aki nem jelentkezik, azon hallgatókat mi osztjuk be.

Az egy szekcióba beosztott hallgatóknak végig jelen kell lenniük az adott online beszámolón, meg kell hallgatniuk a többiek előadását is.

prezentacio_segedlet

A Prezentációkat mindenki töltse fel a Moodle-ban a beszámoló előtti nap 20 óráig PDF formátumban!

A beszámoló végleges beosztása itt megtekinthető: