Pannon Egyetem, Műszaki Informatikai Kar
Villamosmérnöki és Információs Rendszerek Tanszék

Aki ebben a félévben a Villamosmérnöki és Információs Rendszerek Tanszéken szakdolgozati tárgyat (Szakdolgozat (VEMIGT33X0D, VEMIVI31X15) Diplomamunka (VEMISAMX0M, VEMIINMX1M, VEMKIN322XD), Tervezés II. (VEMIMIB13xT, VEMIPIB23xT, VEMIMIP23xT)) hallgat, annak be kell számolnia a végzett munkáról (aláírás feltétele!). Annak is be kell számolnia, aki már teljesítette a tárgyat, de még nem adta le a dolgozatát.

A beszámolót a szakdolgozat/diplomadolgozat nyelvén kell megtartani, a prezentációkat is ennek megfelelően kell elkészíteni.

Akinek már leadott és elbírált dolgozata van, azoknak a Hallgatóknak nem kell a beszámolóra jelentkezniük.

Mindenkit megkérünk, hogy előzetesen egyeztessen konzulensével, és olyan időpontra jelentkezzen majd a Moodleban, amikor a konzulense is ráér, hogy ott tudjon lenni a beszámolón. A jelentkezés végső határideje 2022. április 12. 12:00 óra. Aki nem jelentkezik, azkat hallgatókat mi osztjuk be a rendelkezésre álló helyekre.

A szakdolgozati tárgyból a beszámoló elmulasztása a tárgyból az aláírás megtagadását vonja maga után, pótlására nincs utólag lehetőség.

A kari Moodle oktatási rendszerbe az idei félévtől a KCA (Központi Címtár Azonosító) használatával tudnak belépni, amennyiben előzetesen aktiválták az egyetemi e-mail címüket a https://start.uni-pannon.hu/ oldalon. Útmutató a használatához: https://informatika.uni-pannon.hu/utmutatok/e-learning-oktatoi-felulet)

Az egy szekcióba beosztott hallgatóknak végig kell hallgatniuk a többi előadást is!

Segédlet a prezentáció elkészítéséhez ITT letölthető.

A Prezentációkat mindenki töltse fel a Moodle-be a beszámoló előtti nap 20 óráig PDF formátumban!

A beszámoló végleges

 és terem információ itt érhető el.

A nappalis végzősöknek a szakdolgozati beszámolók személyes részvétellel kerülnek megtartásra, a levelezős Hallgatók ONLINE platformpn számolnak majd be. Ennek részletei frissítve lesznek, kérjük, hogy ezzel kapcsolatban kövessék a moodle-ban illetve a VIRT honlapján megjelenő híreket. 

Kérdéseikkel kérem, hogy keressék Témavezetőjüket vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..