Pannon Egyetem, Műszaki Informatikai Kar
Villamosmérnöki és Információs Rendszerek Tanszék

AKI EBBEN A FÉLÉVBEN A VILLAMOSMÉRNÖKI ÉS INFORMÁCIÓS RENDSZEREK TANSZÉKEN AZ ALÁBBI TÁRGYAK BÁRMELYIKÉT HALLGATJA, ANNAK ÍRÁSBAN ÉS SZÓBAN IS BE KELL SZÁMOLNIA A VÉGZETT MUNKÁRÓL (EZ A TÁRGY ALÁÍRÁS ILLETVE A JEGY MEGSZERZÉSÉNEK FELTÉTELE!):

Mérnöki tervezés, (VEMIGT33X0T, VEMIINB3X4T), Tervezés I.(VEMIMIB23xT, VEMIPIB13xT, VEMIGIB23XT, VEMIMIP13xT), Önálló laborgyakorlat (VEMIINM255L), Diplomalabor (VEMISAMX0L, VEMIINPRX1m).

A NAPPALI tagozatos hallgatók személyes beszámolóinak ideje: 2022. május-16-19., tervezett helyszíne I. épület 2.emelet 214-es terem (tanszéki szeminárium terem).

A LEVELEZŐ tagozatos hallgatók online platformon számolnak be 2022. május 20-án. A beszámolók az egyetemi BBB-ben kerülnek lebonyolításra.

A szóbeli beszámoló egy 10 perces prezentációból és az azt követő 5 perces vitából áll.

Aki még nem használta, aktiválja a KCA-s e-mail címét, mert az online beszámolókra ezzel tudnak majd belépni! (aktiválás útmutatót lásd lejjebb)

(A BigBlueButton a Pannon Egyetem által hosztolt, nyílt forrású távoktatási keretrendszer (https://elearning2.uni-pannon.hu), melybe kizárólag az egyetem oktatói és hallgatói léphetnek be, amennyiben előzetesen aktiválták az egyetemi e-mail címüket a https://start.uni-pannon.hu/ oldalon. Útmutató a használatához: https://informatika.uni-pannon.hu/utmutatok/e-learning-oktatoi-felulet)

BBB BESZÁMOLÓRA BELÉPÉSI LINK:  https://elearning2.uni-pannon.hu/b/szu-k76-by9-zel Kód a belépéshez: a moodle felületén belépést követően elérhető.

 Az online beszámolóhoz MINDENKI GONDOSKODJON MŰKÖDŐ MIKROFONRÓL ÉS WEBKAMERÁRÓL!


Mindenkit megkérünk, hogy előzetesen egyeztessen konzulensével, és lehetőleg olyan időpontra jelentkezzen majd a Moodle-ban (https://oktatas.mik.uni-pannon.hu/course/view.php?id=568), amikor a konzulense is ráér, hogy ott tudjon lenni a beszámolón. A jelentkezés végső határideje  2022. május 12. szerda 12:00, az addig nem jelentkezett hallgatók automatikusan kerülnek beosztásra a rendelkezésre álló szabad helyek függvényében. A jelentkezetteket igyekszünk a kívánt időpontra beosztani.

Az egy szekcióba beosztott hallgatóknak végig kell hallgatniuk a többi előadást is.

A beszámoló  beosztása a  Moodle-ban elérhető!

Időpont változás a szerda (május 18.) délutáni szekcióban: kezdés 15:00 órakor!

A jelentkezés mellett az írásbeli beszámolók elektronikus változatát is mindenki töltse fel a Moodle-ba (a fájlnév: név_neptunkód.pdf). Ennek határideje 2022. május 15. 20:00.  

A Prezentációkat (prezentacio_segedlet) a beszámoló előtti napon este 8-ig fel kell tölteni (fájlnév: név_neptunkód_prez.pdf).