Pannon Egyetem, Műszaki Informatikai Kar
Villamosmérnöki és Információs Rendszerek Tanszék

AKI EBBEN A FÉLÉVBEN A VILLAMOSMÉRNÖKI ÉS INFORMÁCIÓS RENDSZEREK TANSZÉKEN AZ ALÁBBI TÁRGYAK BÁRMELYIKÉT HALLGATJA, ANNAK ÍRÁSBAN ÉS SZÓBAN IS BE KELL SZÁMOLNIA A VÉGZETT MUNKÁRÓL (EZ A TÁRGY ALÁÍRÁS ILLETVE A JEGY MEGSZERZÉSÉNEK FELTÉTELE!):

Mérnöki tervezés,  Tervezés I., Önálló laborgyakorlat, Diplomalabor.

A NAPPALI tagozatos hallgatók személyes beszámolóinak ideje: december 12-15., tervezett helyszíne I. épület 2.emelet 214-es terem (tanszéki szeminárium terem).

A LEVELEZŐ tagozatos hallgatók online platformon számolnak be december 16-án. A beszámolók az egyetemi BBB-ben kerülnek lebonyolításra.

A szóbeli beszámoló egy 10 perces prezentációból és az azt követő 5 perces vitából áll.

Aki még nem használta, aktiválja a KCA-s e-mail címét, mert az online beszámolókra ezzel tudnak majd belépni! (aktiválás útmutatót lásd lejjebb)

(A BigBlueButton a Pannon Egyetem által hosztolt, nyílt forrású távoktatási keretrendszer (https://elearning2.uni-pannon.hu), melybe kizárólag az egyetem oktatói és hallgatói léphetnek be, amennyiben előzetesen aktiválták az egyetemi e-mail címüket a https://start.uni-pannon.hu/ oldalon. Útmutató a használatához: https://informatika.uni-pannon.hu/utmutatok/e-learning-oktatoi-felulet)

BBB BESZÁMOLÓRA BELÉPÉSI LINK: 

Link: https://elearning2.uni-pannon.hu/b/szu-zrh-qyu-a5l

KÓD a belépéshez: 465999  

 Az online beszámolóhoz MINDENKI GONDOSKODJON MŰKÖDŐ MIKROFONRÓL ÉS WEBKAMERÁRÓL!

Az egy szekcióba beosztott hallgatóknak végig kell hallgatniuk a többi előadást is.

A beszámoló beosztása a moodle kurzusban érhető el (https://oktatas.mik.uni-pannon.hu/course/view.php?id=859).

 

A jelentkezés mellett az írásbeli beszámolók elektronikus változatát is mindenki töltse fel a Moodle-ba (a fájlnév: név_neptunkód.pdf). Ennek határideje december 10. 12:00.  

A Prezentációkat (prezentacio_segedlet) a beszámoló előtti napon este 8-ig fel kell tölteni (fájlnév: név_neptunkód_prez.pdf).